Ännu en blogg som kommer kretsa kring nagellack, härligt om ni frågar mig för man kan ju faktiskt inte få nog av att titta på färgglada, glittriga eller skimrande naglar! 

Jag som kommer skriva och lägga upp bilder här inne är en studerande nagellackstokig tjej på 23 år. Hade det inte varit för att jag pluggade så hade nog lägenheten varit fylld av nagellack från golv till tak men nu är det istället kurslitteratur som ligger i högar runt om här hemma. Det är inte alls lika roligt att köpa men tyvärr nödvändigt just nu. Jag har ändå lyckats samla på mig en liten samling lack och förhoppningsvis ska det bli fler.

Just idag pryds mina naglar av ett lack från Cirque, nämligen snygga lila Vaudeville med glitterpartiklar som skiftar i grönt och guld, det ger fint liv åt det annars mjuka lila lacket. Men för att göra det hela ännu mer glittrigt och roligt så slängde jag på ett lager Sprakling silver från Gina Tricot.

Vaudeville var rätt rinnigt i konsistensen så det är till att måla med tunna lager, det krävdes minst tre för att få det täckande då det är ganska skirt. Är på gränsen till lite vnl på vissa naglar men jag tycker inte att det gjorde så mycket efter att jag slängt på ett lager med glitter. Men ändå helt klart ett trevligt lack och jag gillar den här nyansen av lila! Det matchar dessutom bakgrundsfärgen här på bloggen ;)
Cirque, Essie, Lila, Sparkling silver, Vaudeville,

Kommentera

Publiceras ej